Om ossRestauranten LilleAger, Grendehuset og Gårdsplassen er et naturlig samlingsted på Lilleaker, for store og små. Kom gjerne med forslag til aktiviteter!

I følge Wikipedia er Lilleaker en modernisering av Lille Ager, og etter 20 års restaurantdrift trengte også lokalene modernisering.

Vi har derfor brukt flere millioner kroner og utallige dugnadstimer på å få lokalene i den stand de er i nå. Vi har gått grundig til verks, revet oss helt inn til det opprinnelige, for på en best mulig måte få et tidsriktig og koselig lokale som er til beste for alle i bydelen vår, og selvsagt også andre som ønsker å bruke lokalene.

I de samme lokalene lager vi også et Grendehus hvor vi har plass til 50 spisende gjester, og flere om dresskoden er mer «casual». Her arrangerer vi alt fra barnedåp, konfirmasjoner, bursdagsfester for barn og voksne, fotball-kvelder, quiz, sjakkturneringer, filmkvelder, kunstutstillinger, kammerkonserter, jazz-konserter, mamma- og pappa-treff, middagsmaraton og drink-kvelder, for å neven noe.

LilleAger har også sin egen utendørs Gårdsplass. Her er det spiseplasser til 100 gjester, hvor vi arrangerer konserter, grillfester, firmafester, fredagspils i tillegg til vår vanlig meny.

Om du ønsker et lukket arrangement, ta kontakt med oss på post@lilleager.no

Kontakt oss

Har du spørsmål, ønsker du å booke bord eller et arrangement, ta kontakt med oss på 22 60 50 00 eller post@lilleager.no.Åpningstider på LilleAger

MANDAG – ONSDAG

11:00 – 22:00

TORSDAG – FREDAG

11:00 – 23:00

LØRDAG

11:00 – 23:00

SØNDAG

11:00 – 22:00