LilleAger som sponsor

LilleAger er et samlingsted for ALLE bydelens beboere og det er derfor viktig for oss å kunne gi noe tilbake til lokalmiljøet, særlig for barn og unge. Følgelig er vi stolte sponsorer av:

Lilleaker Skoles Musikkorps

Lilleaker skoles Musikkorps (LSM) startet i 1909, og er et av landets eldste korps. LSM feiret 100-årsjubileum i 2009, og er Norges lengstspillende skolekorps. 

LSM er idag inndelt i 3 korps med totalt 76 medlemmer. Hovedkorps 36 musikanter, Juniorkorps 21 musikanter og aspirantkorpset 22 musikanter.

Etter distriksmesterskapet våren 2022 kan LSM også titulere seg som Oslos beste skolekorps. LilleAger gratulerer.

LilleAger er takknemlige for samarbeidet vi har med korpset.

Ullern Fotballklubb.

Ullern Fotball er en stor klubb med omlag 1.200 ulike mennesker med ulik motivasjon for sin deltagelse. Som en stor fotballklubb ønsker de å gi et givende tilbud til alle som ønsker å spille for Ullern, uavhengig av alder, erfaringsnivå, og motivasjon for å møte opp.

Dette ønsket er oppsummert med visjonen glede i dag, bedre i morgen, læring for livet.

LilleAger er takknemlige for at Ullern Fotball har inngått et samarbeide med LilleAger, og at vi sammen skal lage mange gode arrangementer for Ullern på LilleAger.


Dragulf barnesjakklubb

Dragulf Sjakklubb har «basecamp» på Sjakklinja på Norges Toppidrettsgymnas (NTG). Der finnes alt de trenger av utstyr og fasiliteter, men viktigste er «in-house» sjakklig og pedagogisk kompetanse. 

Alle deres trenere har sjakk-kompetanse i massevis, men det handler også om å være gode med mennesker. Mange av dem har gått på sjakklinja der fokus ikke bare er på å bli god i sjakk, men også på å bli gode sjakktrenere.

LilleAger er veldig glade for å ha inngått samarbeid med Dragulf og gleder oss til turneringer som skal holdes på LilleAger. Den første er 4. juni 2022.

Se mer om turneringen her.

Vår neste samarbeidspartner

Som sagt er det viktig for LilleAger å bidra til et godt miljø i bydelen vår og dersom du driver med barne- og ungdomsarbeid er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.


GRENDEHUSET/GÅRDSPLASSEN

Grendehuset har vi allerede arrangert barnedåp og minnestund etter begravelse, livets ytterpunkter, så her er vi klare til å ta imot ditt ønske. Leier du Grendehuset tilpasser vi meny og arrangement etter ønske.

Se mer om Grendehuset her.

På Gårdsplassen har vi sitteplass til 100 gjester, og arrangere grillfester, firmafester, fredagspils, temabuilding, konserter, eventer og hva dere måtte ønske. Også her tilpasser vi meny og arrangement etter avtale.

Se mer om Gårdsplassen her.

EVENTS PÅ LILLEAGER

HVER uke, hele året, skjer det forskjellige events på LilleAger. Dette er alt fra Quiz, fotball,  konserter, vinsmaking, sjakkturneringer, mamma og pappa-treff, kunstutstillinger, Oktoberfest, øl-kurs, Formel 1, filmfestival for barna og alt annet våre gjester måtte be om.

Følge med på hva som skjer her.