Grendehuset/Gårdsplassen

LilleAger Grendehus


Ønsker du å lage ditt eget arrangement i Grendehuset? Ta kontakt.

I Grendehuset har vi plass til 50 spisende gjester, og flere gjester om dresskoden/arrangementet er mer «casual». Meny og type arrangement utformer vi sammen med gjestene. Vi har allerede arrangert barnedåp og minnestund etter begravelse og vi ønsker at Grendehuset skal være et sted vi kan tilby alle mulige arrangementer, mellom livets ytterpunkter.

I tillegg til private arrangementer som konfirmasjoner, bursdagsfester for barn og voksne, venners-venner fest, kickoff, ledersamlinger, mamma- og pappa-treff, foreldremøter og middagsmaraton, for å neven noe har vi også åpne arrangementer, slik som fotball-kvelder, quiz, sjakkturneringer, filmkvelder, kunstutstillinger, kammerkonserter, jazz-konserter, og drink-kvelder. Som dere forstår, dette er et «ekte» Grendehus, så har du noen ønsker setter vi stor pris på å høre fra deg.

Vi er her for Lilleakers felles beste.

Om du ønsker å leie lokalene er det bare å kontakte oss på post@lilleager.no

LilleAger Gårdsplass

LilleAger har også sin egen Gårdsplass.

Mellom april og oktober utvider vi restauranten med 200 m2 og arrangerer grillfester, firmafester, fredagspils i tillegg til vår vanlig meny.

Her har vi både åpne og lukkede arrangementer.

I disse dager bygger vi vår egen scene som skal stå klar til åpningsfesten våren 2022. På Gårdsplassen har vi sitteplasser til 100 gjester.

Ønsker dere å leie hele Gårdsplassen for et lukket arrangement, kontakt oss på post@lilleakger.no.

PS! Se bort fra rot og skrot på bildet, dette kommer til å bli et veldig fint uteområdet for alle på LilleAger.

LilleAgers Gårdsplass

Kontakt oss