«Artisten Steff Nevers» spiller på LilleAger.

Torsdag 25. august blir det konsert på Gårdsplassen på LilleAger.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen.

Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

Dessverre måtte Reeperbahn Cowboys melde avbud, men vi er så heldige å ha fått inn Steff Nevers. I følge vokalisten i Reeperbahn Cowboys: «Han er i en klasse over oss hva gjelder musikk😊»

Artisten Steff Nevers:

Artisten Steff Nevers debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album sammenlagt og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards.

Etter en aktiv konsertvirksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Samt at han har flere ganger vært å se på populære TV program i NRK og TV2. Blant annet i ‘Beat For Beat’, ‘Sommeråpent’ og som ekspertdommer i ‘Stjernekamp’.

Live kan Steff Nevers best beskrives slik; Country og rock inspirerte låter med rå BBQ saus, gyngende rytmer blandet med løpsk gitar twang. Fra vakre utførte ballader til uptempo låter.

Håper du vet å verdsette dette og kommer til LilleAger 25. august. Dette blir en bra kveld.Før sommeren kostet billettene 350 kr, og gjestene fikk middag med på kjøpet. Denne muligheten opprettholder vi selvsagt.

I tillegg åpner vi for å være med på konserten uten å spise. Da koster billettene 200 kr. Vi jobber med å kunne forhåndsselge billetter, og oppdaterer siden så snart dette er på plass, men foreløpig er det bare å møte opp og kjøpe billetter i «døren». Ønsker dere å bestille bord, send oss gjerne en e-post til post@lilleager.no.I tillegg spiller følgende band høsten 2022:

18/08 StarPeople
08/09 Her Majesty

Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events