JOHBRU spiller på LilleAger.

Torsdag 30. juni og 1. september blir det konsert på Gårdsplassen på LilleAger.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen.

Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

JOHBRU:

JOHBRU er en artist som hadde flere topp hits i 1982/83 – og som nå, 40 år senere gjør stor suksess med nye utgivelser – og har fått strålende anmeldelser på sin nye musikk. Han spiller en form for Singer/songwriterrock; nydelig musikk med sterke tekster. Du kan høre musikken av JOHBRU på Spotify, Apple Music mfl. – og se videoen hans på YOUTube. Bare å søke på JOHBRU. 

Og det beste med det hele er at JOHBRU er en lokal artist fra Fornebu. 

Konsertene får fantastiske tilbakemeldinger, og en konsert med JOHBRU er en konsert du ikke glemmer med det første.

Noen tilbakemeldinger: 

– Du tok oss med på en utrolig fin reise og et fantastisk show. Takk for en hyggelig kveld. Dette anbefales.

– Strålende musikalsk underholdning iblandet storytelling som bare Johbru kan klare å formidle, gjorde dette til en minnerik og flott konsert.

– Stemningsfull konsert. Hjertevarme, humor, livsvisdom bakt inn i vakre toner.

– Herlighet! Musikken var god og nær og tekstene satt i hjertet, og historiene underveis, like usannsynlig sannsynlige som alltid med denne deilige hybriden mellom møring og halvgud. Vi kommer igjen! 

– Vi storkoste oss. Nydelig musikk. Masse humør og humor, og dypt alvor. Og for en stemme – helt unik – griper deg i hjertet og holder fast – ekte, rå og ful av livserfaring. Tusen takk for en fantastisk konsert! 

– Musikken din er bare helt unik – har ikke hørt på makan! Tusen takk for en kanonkonsert!

– Konserten var en ordentlig god vitamininnsprøyting! 

Dette blir en bra kveld.Mat som en del av inngangsbilletten:

Det er ingen hemmelighet at disse konsertene er en kjempesatsing for LilleAger, for å skape et lokalt tilbud til oss som bor her. Vi håper derfor på forståelse og aksept for at vi tar 350 kr i inngangsbillett. Til gjengjeld får du en deilig middag satt sammen av vår egen restaurantsjef, med over 20 års erfaring fra restaurantdrift i og rundt Barcelona.

LilleAger har selvsagt alle rettigheter til å servere drikke, så vi oppfordrer alle til å komme fra 18:00, så skal vi sammen lage en uforglemmelig konsert-sommer.I tillegg spiller følgende band:

05/05 Trio Sorteberg
19/05 EmmenJay
02/06 StarPeople
09/06 Her Majesty
18/08 StarPeople
08/09 Her Majesty

Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events