«Her Majesty» spiller på LilleAger til vinteren.

Til vinteren blir det konsert i Grendehuset på LilleAger.

Dessverre har Her Majesty vært så uheldige at gitaristen har brukket armen, og da er det ikke lett å holde konserter. Vi gleder oss derfor til en innendørskonsert i Grendehuset til vinteren.

Vi kommer tilbake med mer info, så snart vi vet.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen.

Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

Her Majesty:

Du kan glede deg til en karamell av en kveld, med indierock som det tidvis lukter svidd av. Bandet har holdt på i 6-7 år og har etablert seg som et av de beste live-undergrunnsbandene i Oslo. Nå skal de dra sverd i hjemtraktene til bassist, Julian, og vokalist/gitarist, Lars.

Du kan ikke gå glipp av denne herlige gjengen, som spiller den nydeligste musikk og er kjent for å ha en tilstedeværelse som er veldig få band forunt. De går for å være det mest undervurderte bandet du aldri har hørt om, og har blitt spilt på alle radiokanaler som finnes i landet, i tillegg til en hel drøss i det store utland.

Da bandet slapp singelen «Long Walk», ble den avspilt 2 millioner ganger gjennom den franske musikkbloggen musicforyourheart.com.

Kjernen i hva dette bandet driver med, er noe så enkelt som å ikke tenke på sjanger. Er det noe de liker så spiller de det. Her er det ingen regler for hva og hvordan og hvorfor, du kommer til å oppleve hele spekteret fra rock, til blues til soul og tilbake til indierock. Med kjærlighet for det engelske kongehus er det naturlig å trekke mot britiske rocketradisjoner og vi tør påstå det finnes noe uimotståelig i bandets nerve og vokalens lidenskap. Rett og slett en gudommelig røst som skjærer inn og tar en bit av deg med seg tilbake.

Dette blir en bra kveld.

Inngangsbilletter:

Det er ingen hemmelighet at disse konsertene er en kjempesatsing for LilleAger, for å skape et lokalt tilbud til oss som bor her. Vi håper derfor at flest mulig kommer til oss både for å spise og for å få med seg konsertene våre.

Vi har derimot forståelse for at ikke alle ønsker å spise og har derfor for høstsesongen åpnet for følgende:

Vi opprettholder selvsagt muligheten for konsert og middag. Da koster billettene 350 kr.

Ønsker du bare å komme for å få servert noe godt i glasset koster billettene 200 kr.

Dette gjelder for alle konsertene.

LilleAger har selvsagt alle rettigheter til å servere drikke, så vi oppfordrer alle til å komme fra 18:00, så skal vi sammen lage en uforglemmelig konsert-sommer.

Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events